Ringtraining

Ringtraining leert u en uw hond wat u op een tentoonstelling of clubmatch gebeurd en hoe u uw hond het mooiste aan de keurmeester kunt laten zien.

Met goed showen zal uw hond er nog mooier uitzien dan hij al is:  zelfs de keurmeester zal dit zien – en daar gaat het om. U leert hoe uw hond het mooiste in stand staat, hoe u zijn bewegingen het beste kan laten zien. Ook besteden we aandacht aan hoe u samen er het beste uitziet, dus geen zwarte hond die zoek raakt naast de zwarte broek die u zo zorgvuldig heeft uitgezocht. Uw hond leert wat hij moet doen, ook als er een andere hond naast hem staat of loopt.

Honden en bazen van alle leeftijden zijn van harte welkom. Onze jaarlijkse clubmatch op Koningsdag staat open voor rashonden, honden zonder stamboom en rasloze honden. Op de clubmatch kunt u ervaring opdoen en zien hoe andere baasje hun hond showen.

Zodra uw puppy volledig is geënt, bent u welkom op de ringtraining. Ook oudere honden kunnen prima leren hoe ze moeten showen!

De ringtraining wordt gegeven in blokken van vijf lessen op de woensdagavond. WOENSDAG 30 Augustus start de training weer.

Het cursusgeld bedraagt voor:

  • leden € 25,00 per blok.
  • niet leden € 30,00 per blok

Wilt u zich opgeven? Stuur een mail naar info@joyous.nl.

KCHW

Ons trainingsveld bevindt zich op het 'Recreatieoord Binnenmaas'. Voor onze cursisten is toegang en parkeren tijdens de lessen gratis.