28 September, Doe Dag voor Honden: Een Dag vol Plezier en Activiteiten

Kom en beleef een onvergetelijke dag met je hond bij KCHW! Ontdek de wereld van hoopers en geniet van tal van andere spannende activiteiten.

Overzicht van Doe Dag voor Honden

De Doe Dag voor Honden bij KCHW is een unieke gelegenheid voor hondenliefhebbers om samen met hun trouwe viervoeters deel te nemen aan diverse activiteiten. Tijdens deze dag maken we kennis met hoopers, een leuke en uitdagende hondensport. 

Hoopers Introductie

Hoopers is een relatief nieuwe hondensport die draait om snelheid en behendigheid. Tijdens de Doe Dag voor Honden krijg je de kans om deze sport te ontdekken en te zien hoe jouw hond het ervan afbrengt.

Keuring van honden en een heuse "escape room" met als thema "Detective Dog"

Naast hoopers zijn is er een Keuring van honden en een escaperoom met honden gepland. Onze experts staan klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.

Foto van je hond in actie of als portret ?

Dat kan tijdens onze KCHW Doe Dag op 28 september 2024. Onze hobbyfotografen Nancy Barth en Erik Roseboom nemen de tijd om jouw hond zo mooi, grappig of stoer mogelijk vast te leggen. Bij mooi weer zoeken we een mooi plekje op ons trainingsveld en bij regen doen we het in onze kantine. Dan zullen de mogelijkheden wat beperkter zijn maar we zullen zeker ons best doen om er iets moois van te maken.

Geef van tevoren aan wat jouw wensen zijn, actie of portret. Uiteraard hebben we te maken met dieren dus zullen we goed kijken naar het welzijn van de hond. Als wij zien dat hond het echt niet leuk vindt stoppen we ermee. Als baas ken jij jouw hond het beste en kan je altijd aangeven wat wel of niet kan.

Foto’s zullen genummerd of onder vermelding van de naam van de hond worden geplaatst op onze website waarna jij kan aangeven of je een foto wilt bestellen. Wij zullen deze dan via Wetransfer aan je toezenden zodat je zelf kunt bepalen op welke wijze je deze af wilt laten drukken. Tip: een foto op plexiglas staat heel mooi een de muur maar een tuinschilderij is ook een aanrader.

De kosten voor het bestellen van een foto bedragen € 5,00. Geef je hieronder op jouw naam en het nummer, naam van de hond van de door jouw gewenste foto door o.v.v. fotosessie dan zorgen wij ervoor dat deze z.s.m. aan jou wordt gezonden.

Activiteiten en Evenementen

Hoopers Workshop

Leer de basisprincipes van hoopers en ontdek hoe leuk deze sport kan zijn voor jou en je hond. Geef je op voor een van de drie sessies.

Maximaal drie deelnemers per sessie

10:00 tot 10:30 of 10.45 tot 11.15 of 11.30 tot 12.00 uur

€ 5,-

Hondenkeuring

Laat je hond keuren op raskenmerken of rasloze kenmerken, waarbij gedrag, gehoorzaamheid en gezondheid centraal staan.

13.30 tot 15.30 uur

€ 10,-

Fotosessie

Laat je vastleggen door een hondenfotograaf die jou met je viervoeter weet te vangen in een mooie foto. Portret of actie foto

 

gehele dag door, afspraak bij Nancy of Erik

€ 5,- per foto

Escape room met hond en baas, thema Detective dog

Er wordt een escape room achtige omgeving gemaakt. De opdrachten zijn zodanig in elkaar gezet dat baas en hond deze moeten oplossen.

vanaf 10.00 uur

€ 10,-

Workshop Agility (alleen voor Agility leden KCHW)

tekst komt nog

van 10.00 tot 11.00 uur

€ 10,-

Doe Dag voor Honden - Fotogalerij 2023 (vorig jaar)

Bekijk de hoogtepunten van onze vorige evenementen en krijg een voorproefje van wat u kunt verwachten op de Doe Dag voor Honden. Van hoopers tot behendigheid, deze beelden brengen de energie en vreugde van onze activiteiten tot leven.

Neem Contact Op

Heeft u vragen over de Doe Dag voor Honden of wilt u meer weten over de KCHW? Neem dan gerust contact met ons op.

Telefoon Riekie 06-44385055 of mail naar secretaris@kchw.nl. We horen graag van u!

Doe Mee met de Doe Dag voor Honden!