Inlogformulier

Het laatste nieuws

Woensdag 17 januari 2018 start de flyball cursus na een korte winterstop. 

Heeft u een hond die dol is op een balletje dan is di

...

Ringtraining

Ringtraining leert u en uw hond wat u op een tentoonstelling of clubmatch gebeurd en hoe u uw hond het

...

Ringtraining

Ringtraining

Ringtraining leert u en uw hond wat u op een tentoonstelling of clubmatch gebeurd en hoe u uw hond het mooiste aan de keurmeester kunt laten zien.

Met goed showen zal uw hond er nog mooier uitzien dan hij al is:  zelfs de keurmeester zal dit zien – en daar gaat het om. U leert hoe uw hond het mooiste in stand staat, hoe u zijn bewegingen het beste kan laten zien. Ook besteden we aandacht aan hoe u samen er het beste uitziet, dus geen zwarte hond die zoek raakt naast de zwarte broek die u zo zorgvuldig heeft uitgezocht. Uw hond leert wat hij moet doen, ook als er een andere hond naast hem staat of loopt.

Honden en bazen van alle leeftijden zijn van harte welkom op de woensdagavond, vanaf 19.30 uur in de kantine van de KCHW op recreatieoord De Binnenmaas. Omdat de clubmatch van de KCHW ook open staat voor honden zonder stamboom, is de ringtraining voor alle honden. Zodra uw puppy volledig is geënt, bent u welkom op de ringtraining. Ook oudere honden kunnen prima leren hoe ze moeten showen!

De ringtraining wordt gegeven in blokken van vier lessen, met een avond zonder les tussen de verschillende blokken. Op woensdag 31 augustus 2017 begint het volgende blok.

Opgeven via de website: www.kchw.nl, of stuur een mail naar cursusadministratie@kchw.nl

Meer info bij Trudy Minnaard - Hulzebos, 010-4822440  of ringtraining@kchw.nl

 

''