Het laatste nieuws

Category: Nieuws

Puppycursus 21 januari 2020 om 19.30 uur

Puppycursus 3 maart om 20.30 uur

Jonge hondencursus 18 februari om 19.30 uur

E.G. cursus 28

...

Ringtraining

Ringtraining leert u en uw hond wat u op een tentoonstelling of clubmatch gebeurd en hoe u uw hond het mooiste aan de keurmeester kunt laten zien.

Met goed showen zal uw hond er nog mooier uitzien dan hij al is:  zelfs de keurmeester zal dit zien – en daar gaat het om. U leert hoe uw hond het mooiste in stand staat, hoe u zijn bewegingen het beste kan laten zien. Ook besteden we aandacht aan hoe u samen er het beste uitziet, dus geen zwarte hond die zoek raakt naast de zwarte broek die u zo zorgvuldig heeft uitgezocht. Uw hond leert wat hij moet doen, ook als er een andere hond naast hem staat of loopt.

Honden en bazen van alle leeftijden zijn van harte welkom op de woensdagavond, vanaf 19.30 uur in de kantine van de KCHW op recreatieoord De Binnenmaas. Omdat de clubmatch van 27 april 2014 dit jaar ook open staat voor honden zonder stamboom, is de ringtraining voor alle honden. Zodra uw puppy volledig is geënt, bent u welkom op de ringtraining. Ook oudere honden kunnen prima leren hoe ze moeten showen!

De ringtraining wordt gegeven in blokken van zes lessen. Op zaterdag 28 september 2019 om 9.00 uur begint het volgende blok.

Het cursusgeld bedraagt voor:

  • leden € 30,00 per blok.
  • niet leden € 35,00 per blok

Opgeven via de website: www.kchw.nl of stuur een mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

Kalender

Activiteiten agenda

''