Jonge Honden cursus

De jonge honden cursus is een cursus voor elke jonge hond vanaf ongeveer 4,5 tot 7 maanden. De cursus duurt 8 weken waarbij de oefeningen die in de puppy cursus behandeld zijn, herhaald en verder uitgebreid worden.

Het accent in de jonge honden cursus ligt ook op socialisatie, opvoeding en het aanleren van goede gedragingen, om zo een goed luisterende hond te krijgen die een plezier is voor de baas en zijn omgeving.

Wat zoal aan bod komt zijn: het blootstellen aan/met vreemde voorwerpen en geluiden, wandelen zonder trekken, hier komen, basis commando’s zit – af – sta – plat, het spelen samen met de hond en het blijf/wacht commando. En oefeningen die in de thuissituatie ook voorkomen zoals niet springen tegen baas en/of anderen, negeren van fietsers/joggers, voerderbaktraining, borstelen e.d.

De cursus wordt afgesloten met een certificaat als u minstens 5 lessen aanwezig bent geweest.

De lessen duren ongeveer 45 minuten en er is altijd gelegenheid voor het stellen van vragen aan de gediplomeerde instructeur..

KCHW

Ons trainingsveld bevindt zich op het 'Recreatieoord Binnenmaas'. Voor onze cursisten is toegang en parkeren tijdens de lessen gratis.